Vibrator kopen

Een vibrator kopen

Je wilt een vibrator kopen. Misschien heb je het nog nooit eerder gedaan, maar je wilt graag eens kijken of het iets voor jou is. Hoe pak je dat dan aan? Het taboe rondom alles wat met seks te maken heeft is nog lang niet verdwenen, dus een vibrator kopen doe je niet zo snel in de supermarkt. Tegenwoordig zijn ze al wel te koop in bepaalde drogisterijen, maar zeer veel vrouwen vinden het wel een groot bezwaar: een vibrator kopen in een publieke ruimte, waar je je schoonmoeder als het ware zo tegen kan komen, dat voelt niet heel veilig. Dus, wat doe je als je een vibrator kopen wilt? Juist ja, je gaat het internet op. Seksspeeltjes kun je gemakkelijk, snel en discreet via het World Wide Web bestellen. Die discretie is voor veel mensen het allergrootste voordeel van deze methode van kopen, maar er zijn nog andere aspecten die voordelig zijn voor een consument.

  • Het is heel handig om de deur niet uit te hoeven als je op zoek bent naar wat dan ook. Dat is een voordeel dat geldt voor alle online winkels. Je kunt vanuit je luie stoel rustig uitzoeken wat je wilt hebben. Er zit geen haast achter je aankoop: een vibrator kopen is nog nooit zo ontspannen geweest.
  • Je hebt heel veel keus op het web. Als je een vibrator kopen wil en niet precies weet wat je zoekt, dan zul je al snel in de war raken van gigantische aanbod vibrators. Maar het is wel een absoluut voordeel dat er voor ieder wat wils bij zit. Je vindt vast een product dat jou aanspreekt.
  • De prijzen op internet zijn vaak wat lager dan in traditionele winkels. De kosten voor dit soort bedrijven zijn over het algemeen lager. Ze hoeven geen winkelpersoneel in te huren, of de gas- en waterrekening te betalen, of een duur pand te huren in de binnenstad van een of andere bekende plaats. Met wat goedkope opslagruimte en een laptop gaat je bedrijf al van start: logisch dat er dus minder geld gevraagd wordt voor de producten.

Waar op te letten bij een vibrator kopen?

Als je dan besloten hebt dat je een vibrator kopen wil via een online winkel, dan is het nog de vraag waar je specifiek op moet letten. Natuurlijk moet je een aankoop doen van een betrouwbare site, die garantie geeft, veilige producten levert, en natuurlijk snel en discreet levert. Dat alles is snel gevonden op het World Wide Web: de concurrentie is er immers moordend. Maar als je dan een goede aanbieder hebt gevonden: waar ga je dan voor? Wat voor soort vibrator kopen? Sommige mensen hebben wellicht wat verstand van dit soort zaken en weten precies wat voor hen werkt en wat niet. Maar als jee voor het eerste een vibrator bestelt is dat natuurlijk niet het geval. Waar moet je op afgaan? Er zijn verschillende types vibratoren die we even op een rijtje voor je zullen zetten.

  • De klassieke vibrator. Die is helemaal glad.
  • G-spot vibrator kopen is wellicht ook een idee: dat ding richt zich specifiek op dat ene plekje.
  • Anale vibratoren zijn ook in overvloed te verkrijgen via het internet.
  • Waterdichte vibrators zijn handig als je ze in bad of onder de douche wilt gebruiken.
  • Je hebt de ‘Nature’-vibrator: die lijken op een penis.

Uit al die categorieën kun je dus kiezen, maar daarnaast moet je ook nog eens uit verschillende modellen een keuze maken. Let op de lengte en breedte van de vibrator: kies iets wat bij je past.

Taboe op vibrator kopen?

Zoals gezegd vinden veel mensen het fijn om het vibrator kopen anoniem te doen: maar waarom is dat eigenlijk zo? Waarom is er nog steeds een taboe op seks, terwijl we juist zo een met seks overspoelde beeldencultuur hebben? Dat is een interessante vraag die verschillend beantwoord wordt. De seksualisering van vooral vrouwen, werkt de seksuele revolutie misschien wel tegen. De gewone vrouw wil zich wellicht juist niet identificeren met dat promiscue bad-girl-imago. Een vibrator kopen wordt namelijk niet als normaal gezien, het wordt door veel mensen geassocieerd met seksueel afwijkend gedrag. Als je een vibrator kopen wil, dan wordt je wellicht gezien als een ontzettend seksueel mens. Je zou er natuurlijk ook anders tegenaan kunnen kijken, je zou interesse in seks als iets heel menselijks en dus normaals kunnen zien. Maar seks wordt niet geassocieerd met de gewone vrouw: je moeder, je oma. Om zo een taboe te doorbreken zouden we natuurlijk allemaal op klaarlichte dag naar de Etos rennen: gewoon zomaar een vibrator kopen, maar dat gaat niet gebeuren als er niets in de beeldvorming rondom het onderwerp verandert. Een tweede seksuele revolutie is misschien wel hard nodig. Misschien maak je zelf ook wel deel uit van het taboe, of vind je het juist iets toevoegen dat je er niet heel open over bent dat je op zoek bent naar een vibrator? De geheimzinnigheid rondom seksualiteit wordt in stand gehouden door websites waar erotische spullen worden verkocht. Discreet, anoniem: als je buurman je pakketje in ontvangst neemt kan hij nergens uit afleiden wat er in zit. Er valt ook wel iets voor te zeggen: seks als privé-bezigheid. Eigenlijk heeft niemand er wat over te zeggen, en kan je er dus met alle recht voor kiezen om niet openbaar te maken dat je een vibratortje gekocht hebt op www.sextoysanderotics.com.

1